Τρία καλοκαιρινά σεμινάρια στο εργαστήρι Πέτρα – Ψαλίδι – Χαρτί

Ξεκινάμε τις καλοκαιρινές συναντήσεις μας στο εργαστήρι Πέτρα – Ψαλίδι – Χαρτί κοντά στο μετρό της Ακρόπολης με τρία πολύ ενδιαφέροντα σεμινάρια. Είναι ευκαιρία να μαζευτούμε και να δημιουργήσουμε παρέα, πίνοντας καφέ ή τσάι.

Επιβεβαιώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Δήμητρα Ψυχογυιού στο contact@nadeenart.com ή τηλεφωνήστε στο 6977420545.

 

Το Σάββατο 8 Ιουνίου 11:00-14:00 ράβουμε τσαντάκια. Μαθαίνουμε να βάζουμε φερμουάρ, και να φτιάχνουμε πατρόν όπως το θέλουμε και το ονειρευόμαστε. Το σεμινάριο απευθύνεται και σε αρχάριες. Στο τέλος του σεμιναρίου η κάθεμία θα έχει φτιάξει το δικό της τσαντάκι!

κόστος 30 ευρώ (συμπεριλαμβάνονται τα υλικά)

Την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 17:00-20:00, θα μάθουμε αυτήν την υπέροχη γιαπωνέζικη τεχνική που λέγεται shibori. Θα κάνουμε τις πρώτες μας προσπάθειες να φτιάξουμε τα παραδοσιακά σχέδια που γίνονται με δίπλωμα και δέσιμο και θα βάψουμε τα πρώτα μας έργα. Στο τέλος του σεμιναρίου η κάθεμία θα έχει φτιάξει κάποια τετράγωνα κομμάτια με διαφορετικά σχέδια, που θα μπορεί να τα μεταμορφώσει μετά σε τσάντα, τσαντάκι, φουλάρι στο σπίτι της.

κόστος 70 ευρώ (συμπεριλαμβάνονται τα υλικά)

Το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 11:00-14:00 θα μάθουμε να φτιάχνουμε κοσμήματα με χαρτοπολτό. Θα δούμε διάφορους τρόπους και συνταγές και θα ζωγραφίσουμε τα δικά μας κοσμήματα.

κόστος 35 ευρώ (συμπεριλαμβάνονται τα υλικά)